Yapma Kimlik Kartı Kaporta çatısında çalışma yapılırken daima, Kart Sahibinin

Hiç kayıp kimlik kartı var mı? Kimlik kartı, önemli ve iyi bir boyun anlamına gelir kaybetmeye değil. Ayrıca, Kimlik kart ipi yakın ihtiyacınız olan her zaman için veya geçirmeli. Açılır Kaporta çatısında çalışma yapılırken daima özellikle kullanışlı, kimlik kartı olarak ikiye bir geçiş kartı.
Kimlik kartı Kaporta çatısında çalışma yapılırken daima genellikle verilen çalışanlar için bu bir şirket, ama eğer değilse, her zaman kendi. Kimlik kartları, nispeten hafif, böylece arasından bir boncuklu boyun veya bir daha sağlam tasarım. Olabilir, farklı olanlar, koordinat ile farklı formaları veya hatta bazı eğlenceli olanlar gibi, Noel cazibesiyle, şenlik sezon.

Bir Kimlik Kartı Boyun
Bu kolay bir yöntem, boyun, taşıma, ID kart, stil. Siz, örtü bir mezura boynuna öğrenmek uzun boyun gerekiyor ve ardından bazı kuyumcu tel, ekleme üç inç, uzunluğu. Kimlik kartı Kaporta çatısında çalışma yapılırken daima, genellikle otuz kart ipi ve otuz altı inç uzunluk.
String iki kıvrımlı tüpler, kuyumcu tel ve string a split ring veya geçiş çengeli, aynı son, borular üzerinde kalınız, halka veya kelepçeli. , Tüpler ve çengeli, kablo bir kaç inç ve loop kablo, tel ve kıvrımlı tüpler, çengeli, kablo.

Yerle veya sıkıştırma sıkıştırma tüpleri, bırakın küçük bir döngü yeterince gevşek yakın, çengeli, kablo. Tel, sıkı, çengeli, başka kolye, sert. Yatırın.. deseni kadar istediğiniz gibi ve sonra bunları vida, tel, kordon, yeterince büyük delikler için çift tel takınız.

Kullanabilirsiniz tohum boncuk, Swarovski, kuvars boncuk veya hangi tür boncuk gibi, bir tür kimliği boyun. Bitirdiğinizde, string bir kaç daha kıvrımlı kordon, uç, kablo ve kablo hem kıvrımlı borular. Tel olmalıdır ve gergin gevşek değil. String, kuyruk, gözler önce sıkıştırma sıkıştırma tüpleri, sonra kıvrımlı borular kapatmak için boyun'un ikinci tarafı.. kablo. Kemere, ID kart, halka.
Bunun yerine isteyebilirsiniz bir örgü boyun veya uzunluğu parlak renkli kablo, farklı bir tür kimlik kartı boyun askısı. Sınır yoktur. Kimlik kartı Kaporta çatısında çalışma yapılırken daima ve bunlar keyifli, yanı sıra kolay.

Kimlik kart ipi  Kaporta çatısında çalışma yapılırken daima ve ID kart sahipleri her zaman harika onları kendiniz ve size yaratıcı istediğiniz gibi kordon renk ve kordon türleri. Yeni kimlik kartı boyun, emin, kıskançlık meslektaşlarınız!!

Comments

Popular posts from this blog

Promosyon Çizik Kartları

Der Kunststoff Werbeartikel Schlüsselanhänger Wählen für Mega Events

Alles, was Sie wissen müssen über Kundenspezifische Abzuglinien